Tervetuloa DanceDailyn uusille sivuille!

Hei, tanssijat ja vanhemmat!
(In English below!)

Tervetuloa DanceDailyn uudistuneille verkkosivuille! Hienoa, että olet täällä. Sivuilta löydät ajankohtaisen lukujärjestyksen lisäksi tarkemmat tiedot tunneistamme sekä DanceDailysta toimijana. Ohjaajien esittelyt sekä tanssijoiden oma sivu lisätään sivustolle mitä pikimmin! Löydätkö kaiken tarvitsemasi sivuiltamme?

Kevään 2023 kausi on päästy aloittamaan maanantaina 9.1. ja mukaan pääsee yhä! Kysy vapaita paikkoja tunneilta tällä lomakkeella ja ota meidät seurantaan somessa @DanceDailyCommunity Facebookissa ja Instagramissa. Päivitämme tietoja tapahtumista ja kuulumisista kanavillamme säännöllisesti.

Muistathan myös, että voit jättää kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset tai muun palautteesi meille yhteydenottolomakkeella!

DanceDaily toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta ja huikeita hetkiä tanssin parissa. Kiitos, kun olet mukana matkallamme!

*****

Hello, dancers and parents!

Welcome on the DanceDaily new website! We are glad that you are here. On the site you’ll find the newest schedule and all the details about our classes as well as about the DanceDaily itself. Our full English version will be updated here the soonest. Thank you for your patience!

We were glad to start our Spring season on the 9th of January and let us remid you that you can still jump in! Ask for the available spots here and follow us on social @DanceDailyCommunity on Facebook and Instagram. We update about how-are-wes and events regularly.

Remember also to ask all your questions or leave your feedback with our contact form – we are happy to answer!

Happy New year from DanceDaily and have an amazing dance year ahead. We thank you for being onboard with us!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: