Henkilökunta

Tanssia, uusia ystäviä ja hyvinvointia.

Tanssi työkalunamme

”Haluamme luoda tilan ja paikan, jossa lapset pääsevät osaksi yhteisöä ja heidät otetaan mukaan. Samalla he oppivat itsestään ja elämästä sekä kasvavat yhdessä ihmisinä. Maksuttomuus takaa matalan kynnyksen aloittamiselle ja kokeilulle. Tavoitteena on kasvun ja elämän oppiminen tanssin avulla, terveyttä tukevien elämäntapojen omaksuminen ja ystäväpiirin kartuttaminen siinä samalla.”

DanceDailyn ohjaajat rakastavat tanssia ja lasten kanssa touhuamista. Kaikilla ohjaajillamme on pitkä tanssitausta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Ohjaajat luovat tanssitunneille turvallisen ja motivoivan ilmapiirin, jossa lasten on mukava harrastaa. Ohjaajiemme kuvaukset ovat tulossa tähän alle pian!


Katso pian avautuva kuvagalleria, tutustu studioomme sivun alareunasta tai lue tarkemmat tuntikuvaukset esittelysivultamme.


Mitä tanssijat sanovat meistä:

Moni jatkaa harrastusta kavereiden vuoksi!

”Muutettuani Suomeen, löysin heti kavereita DanceDailyn tunneilta ja meillä oli hauskaa alusta asti, vaikkei sillon vielä ymmärretty toisiamme. Tanssituntien avulla olen oppinut suomenkielenkin!

Jane, 10v. Tunneilla toista vuotta.

Tanssimaan?! Tanssijan Mun oma harrastus! -sivu avataan helmikuussa 2023. Ehkä sieltä löytyy kipinä lähteä mukaan.